Thérèse Claassen (1974) is Grip b.v. Ze studeerde algemeen sociale wetenschappen, management en organisatie, een opleiding tot organisatieadviseur en de Executive Master of Business Administration bij Business School Nederland.

”Ik ken de kracht van verbinding. De kunst van het samenwerken. Ik geniet ervan om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen. Jist in situaties van rampen en crises blijkt samenwerking tussen de schakels in de keten cruciaal. Het verbeteren van het functioneren van mensen en organisaties leidt tot verbetering van het gezamenlijke resultaat. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, ben ik sinds 1999 actief als organisatie adviseur. Eerst bij een adviesbureau, met opdrachten binnen het bedrijfsleven en de overheid, waarna ik me heb gespecialiseerd in crisisbeheersing, rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening. In 2003 ben ik gestart met mijn eigen bureau.”

Thérèse werkt nauw samen binnen een landelijk netwerk van deskundigheid in de zorg, GGD'en, GHOR, brandweer, politie en gemeenten en werkt regelmatig samen met andere adviesbureaus.

   
home | bedrijfsgegevens | grip legt de link